Actualitate

Emil Boc: „Voi merge în fiecare zi la Untold. E un festival serios, regulile se respectă”

Primarul Emil Boc a vorbit, vineri, despre prima seară petrecută la Untold. Edilul se declară impresionat de modul de desfășurare, spune că a stat până la ora 2.00 și că va merge zilnic.

 

 


„Voi merge în fiecare zi la Untold, în dublă calitate, și ca membru al comandamentului care are de supervizat multe lucruri care țin de siguranța festivalului. Mă bucur că avem o colaborare impecabilă, pe orizontală, între toate forțele de ordine de la Cluj și suportul extroardinar al MAI, cu tot ce înseamnă, de la ISU până la poliție, jandarmerie și celelalte structuri implicate.

 


Este, încă o dată, un model pentru ceea ce înseamnă siguranța Clujului în această perioadă, ca oamenii care sunt aici să se simtă bine”, a declarat Boc, vineri dimineața, la un post de radio.

El a precizat că s-au dat câteva amenzi în prima seară a festivalului, însă nu a fost vorba de incidente „neobișnuite”.


Boc insistă ca lumea să se vaccineze

De asemenea, edilul a subliniat din nou că faptul că se respectă regula conform căreia doar cei vaccinați intră la festival arată că viața poate să își urmeze cursul mai departe, dar „doar cu o singură condiție: vaccinarea”.

Boc s-a arătat plăcut impresionat de numărul mare de participanți în prima seară la Untold.


„Am fost și eu în prima seară, am văzut că au fost în jur de 30.000 de oameni la festival, ceea ce este foarte mult, după părerea mea, pentru prima zi și ce m-a impresionat foarte mult a fost modul în care s-a intrat. S-a stat în jur de o oră și jumătate la coadă pentru partea de verificare. Acest lucru m-a bucurat și mi-a dat încredere că este un festival serios și că regulile de siguranță se respectă fără cusur”, a explicat primarul.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Tinerii s-au distrat pe cinste la Untold. Energie și vibrație în prima zi de festival

abonare newsletter