Actualitate

Bătrână de 81 de ani din Cluj-Napoca, dată DISPĂRUTĂ. Nu s-a mai întors acasă de o zi/ UPDATE: Femeia a fost găsită

O femeie de 81 de ani din Cluj-Napoca este căutată de poliție, după ce a plecat de acasă miercuri și nu s-a mai întors. Bătrâna a fost găsită miercuri noaptea.

 

 


UPDATE: „Numita Mityilan Ghizela, în vârstă de 81 de ani, persoană care a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 8 septembrie, a fost identificată în cursul nopții de către polițiștii municipiului Cluj-Napoca. Femeia se află în siguranță, nefiind victima vreunei infracțiuni pe întreaga perioadă a plecării sale”, au transmis, joi dimineața, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


„O femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 8 septembrie, însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 8 septembrie, în jurul orei 11.00, Mityilan Ghizela, în vârstă de 81 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Semnalmente:

- înălțime 1.50 m
- păr grizonat – alb;

Semne particulare:

- poartă ochelari de vedere
- se deplasează cu ajutorul unui baston;


La momentul plecării, aceasta purta o bluză de culoare violet, vestă verde, pantaloni de culoare închisă și capul acoperit cu un batic.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

abonare newsletter