Actualitate

VIDEO. Accident GRAV în Tureni! Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator și a MURIT

Un accident grav a avut loc în Tureni, cu două mașini implicate și două victime. Un șofer a intrat în stop cardio-respirator. Deși echipajul de salvare i-a acordat manevre de resuscitare, bărbatul a murit.

 

Cei doi șoferi care erau implicați în accident au fost răniți.


„În această seară, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme.

Din primele date, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism, condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida. În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate în acest moment manevre de resuscitare. Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, unul dintre bărbați era în stop cardio-respirator, întins pe drum:

„Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile, iar un bărbat se afla întins pe carosabil în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, de către salvatorii sosiți la fața locului, acțiuni care sunt încă în desfășurare”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Bărbatul care a intrat în stop cardio-respirator din Tureni a murit:

„Din nefericire, a fost declarat decesul conducătorului auto de 36 de ani, din Tureni”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter