Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Când se oprește ploaia la Cluj?

Săptămâna începe cu câteva zile ploioase. Deși soarele va străluci iar pe cer în perioada următoare, temperaturile rămân la fel de scăzute.

 

Prognoza meteo accuweather.com arată că la Cluj va mai ploua timp de trei zile, înainte ca soarele să iasă iar printre nori. 


 

Luni, 30 august, vor mai fi câteva averse de ploaie, iar temperaturile maxime vor fi de 19 grade, în timp ce minima va fi de 8 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 62%.


Și marți, 31 august, vor mai fi câteva averse și șanse de precipitații de 64%, dar temperaturile puțin mai mari. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 10 grade Celsius.

Miercuri, 1 septembrie, se vor semnala câteva averse de ploaie și furtuni. Totodată, va fi mai frig. Temperatura maximă va ajunge la 17 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 11 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 61%.


Joi, 2 septembrie, vremea se îmbunătățește, iar cerul va fi parțial însorit și șansele de precipitații scad la 25%. Temperatura maximă va ajunge la doar 18 grade Celsius, în timp ce minima va fi foarte scăzută - de 6 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:


Ploile nu se opresc! Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de precipitații și descărcări electrice

 

abonare newsletter