Actualitate

O fetiță de 13 ani, în stare gravă după accidentul de tren de la Urișor, a murit la spital în Cluj

Un copil de 13 ani s-a stins din viață la un spital din Cluj, acolo unde se afla de câteva zile după accidentul de tren de la Urișor.

Fetița de doar 13 ani a ajuns în urmă cu câteva zile la spitalul de Copii din Cluj, fiind transportată atunci cu un elicopter SMURD. Minora avea leziuni grave după ce a fost implicată în accidentul de tren de la Urișor.

Fata de 13 ani este a doua victimă care moare după accidentul de la Urișor. Mama ei, o femeie de 40 de ani, a murit și ea la scurt timp după ce a fost internată în spital.


„Vreau să-mi amintesc de tine așa… cu acea bucurie, entuziasmul, atâta dorință de a dansa!(...) Îmi vine să te văd din nou oriunde mă uit la școala asta. Ne va fi foarte dor de tine Alexia! Odihnește-te în pace alături de mama ta dragă. Ești înger acum, vei dansa în rai… cea mai strălucitoare stea! Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre”, este una dintre mesajele postate de apropiații familiei, citat de presa locală.

Reamintim că microbuzul fatal se întorcea din Italia și avea un om în plus față de numărul maxim admis. Șoferul autoturismului este cercetat penal în acest moment și riscă ani grei de închisoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter