Actualitate

Donează sânge și mergi gratis la Untold! Caravana mobilă ajunge în curând în Cluj-Napoca

Caravana mobilă de donare de sânge urmează să ajungă și în Cluj-Napoca. Donatorii vor merge gratuit la prima zi de Untold 2021.

 

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă. 


 

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj a anunțat că în perioada 4-5 septembrie caravana mobilă de donare de sânge se va afla pe Bulevardul Eroilor, la Monumentul Memorandiștilor.


Cei care vor dona sânge în această perioadă vor primi un bilet la prima zi de Untold gratuit, dar și un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

„Misiunea Untold de a susține și a încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizează și în acest an campania mobilă de donare de sânge. Intră în Blood Network și donează sânge! Caravana mobilă se va afla la Cluj-Napoca în perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandiștilor, pe Bulevardul Eroilor.


Donează sânge și primești un bilet pentru prima zi la festivalul Untold 2021. În plus, Kaufland te premiază cu un tichet de cumpărături în valoare de 100 lei, valabil în orice magazin din țară. Dacă donezi sânge la Centrul de Transfuzie în perioada 17 iulie - 5 septembrie și intri în rețeaua „Și eu donez” primești un tichet valoric de 10 Euro pentru achiziția unui abonament la Untold 2021. Împreună putem salva vieți!”, a anunțat Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

Programul pentru recoltarea sângelui se va desfășura între orele 8-14.


În ce orașe se mai poate dona la caravana mobilă?

Ca în anii precedenți, fanii festivalului Untold au putut dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. 

Caravana a pornit și anul acesta în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.


Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un biletul gratuit la festivalul Untold 2021. 

În prezent, au mai rămas disponibile 3 orașe în care caravana urmează să ajungă:

- Timișoara: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
- Brașov: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
- Cluj-Napoca: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

CITEȘTE ȘI:

Donează sânge și mergi GRATIS la UNTOLD! Care sunt pașii de urmat

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter