Actualitate

Video. Miting pentru Familie în Cluj. Jigniri pentru comunitatea LGBTQ, mustrări pentru administrația locală

La Mitingul pentru Familie organizat în Piața Avram Iancu din Cluj, protestatarii jignesc comunitatea LGBTQ și mustră administrația locală pentru autorizarea marșului Cluj Pride.

 

Protestatarii, nu foarte mulți la număr, scandează împreună „Familia naturală, comoara națională”, evidențiind susținerea pe care o au în direcția familiei tradiționale, dar și o mișcare împotriva comunității LGBTQ din Cluj-Napoca.


 


La protest participă în mare parte doar membrii ai Comunității Identitare și ai Partidului Noua Dreaptă, care au organizat mitingul. 

Ei protestează împotriva căsătoriei între persoanele de același sex, dar și adopția unui copil în cazul acestora.


Comportamentul protestatarilor lasă de dorit, având în vedere că limbajul folosit este de multe ori unul nepotrivit, dar și pentru că aduc jigniri nefondate la comunitatea LGBTQ.

Totodată, aceștia și-au spus și nemulțumirea în ceea ce privește alegerea administrației locale de a autoriza marșul Cluj Pride 2021, al comunității LGBTQ.


„Așadar, dragi români, dragi clujeni, în fiecare an dacă se va mai face această paradă abominantă și orice alte manifestări homosexuale aici în Cluj nu vom lăsa lucrul acesta fără răspuns. Nu vom tăcea și nu ne vom opri în a-l mustra pe domnul primar - că va fi Emil Boc sau altcineva. Nu suntem aici să facem politică, nu putem să vă spunem votați cu cineva sau cu altcineva, dar putem să spunem să nu mai voteze oameni care nu țin la familie, oameni care autorizează degenerarea sexuală în stradă”, a spus unul dintre speakerii de la protest.

CITEȘTE ȘI:


Pregătiri pentru protest în Piața Avram Iancu, la intrarea în biserică, unde are loc o cununie. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter