Actualitate

Strada Andrei Șaguna din Cluj-Napoca se transformă în noul CENTRU VERDE

Centrul Verde este un proiect al Asociației Daisler de transformare a centrului municipiului Cluj-Napoca printr-un aport crescut de creativitate și verdeață.

 

 


După ce anul trecut au transformat Piața Muzeului și străduțele adiacente în oaze pline de verdeață, acum a venit rândul străzii Andrei Șaguna.

 


Clujenii pot să adopte jadiniere și ghivece  cu flori și plante

Asociația Daisler pune la dispoziția celor care trăiesc sau muncesc pe strada Andrei Șaguna peste 1.000 de jardiniere și ghivece cu flori.

„Prin acest proiect început anul trecut, 1.000 de jardiniere și ghivece cu plante de sezon vor fi donate celor care trăiesc, muncesc sau locuiesc pe această stradă tocmai pentru ca împreună să reușim să redăm farmecul străzii Andrei Șaguna, un farmec care nouă ni se pare că provine din orice oraș din Centru și Vestul Europei. Încercăm să o cosmetizăm în așa fel încât turiștii cât și locuitorii să vadă Clujul cu alți ochi", a transmis Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler, inițiatorul proiectului.


Proiectul este demarat de Asociația Daisler și Daisler Print House, cu sprijinul Wolfpack Digital și Eco Garden Construct.

Toți cei care doresc să adopte una sau mai multe dintre aceste jardiniere trebuie să completeze formularul disponibil AICI.


Centrul Verde este sponsorizat de Wolfpack Digital, Daisler Print House și Eco Garden Construct.

Asociația Daisler a fost înființată în 2016 la Cluj-Napoca, având scopul de a reactiva spațiul urban prin inițiative creativ-culturale. De numele asociației se leagă inițiative notorii precum festivalul de light-art Lights On Romania, Strada Potaissa – Piața de flori altfel, care tocmai și-a încheiat ediția cu numărul patru.


Material realizat de Paula COPACIU

CITEȘTE ȘI

Au sosit primele 100 de jardiniere pentru Piața Muzeului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter