Actualitate

1.000 de pasageri s-au vaccinat anti-COVID pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Numărul de persoane vaccinate anti-COVID-19 la centrul de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a ajuns luni la 1.000.



Reprezentanții aeroportului au făcut anunțul pe pagina de Facebook:

„Dragi pasageri, echipa medicală a centrului de vaccinare funcțional în incinta Aeroportului Cluj, anunță astăzi, 9 august 2021, pasagerul numărul 1.000 vaccinat împotriva COVID-19! Felicitări!”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.


Centrul de vaccinare din cadrul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj este situat în zona publică a Terminalului Sosiri și este deschis zilnic între orele 08:00 și 20:00. Serul utilizat este Janssen produs de Johnson & Johnson și este administrat într-o singură doză.

Centrul de vaccinarea a fost deschis în data de 22 iunie, în prezența prefectului Tasnádi Szilárd și a directorului Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.


„Am stabilit detaliile cu domnul director. Este vorba de un centru de vaccinare cu tipul de vaccin anti-COVID-19 Johsons&Johnson. Vaccinarea se va face de la 08:00 până la 20:00 și cu această ocazie trebuie să le mulțumesc domnilor directori, David Ciceo și Mihai Moisescu, și în special echipei medicale, care ne-au creat acest cadru de a funcționa inclusiv la aeroport. Să sperăm că va fi un centru de succes și aș vrea să continuăm acest trend frumos, de a deschide tot mai multe centre, pentru a livra oriunde vaccinul în județ și de a oferi posibilitatea de vaccinare oamenilor. (...) Am considerat că, fiind vorba de un punct de tranziție, unde oamenii vin și pleacă, ar trebui să oferim acest tip de vaccin, într-o singură doză. În aceste considerente se administrează Johnson&Johnson”, a spus prefectului Clujului, Tasnádi Szilárd, la conferința de presă organizată cu ocazia deschiderii centrului de vaccinare.

În județul Cluj, până duminică, au fost administrate 537.075 de doze, din care 276.286  - doza 1 și 260.789 – doza 2.


CITEŞTE ŞI

Centru de vaccinare anti-Covid, deschis la Aeroportul Cluj. Pasagerii, imunizați cu o singură doză. FOTO/VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter