Electric Castle

START Electric Castle! Clujul, gazda celui mai mare eveniment de după pandemie

Vineri începe Electric Castle, în Bonțida. Este cel mai mare eveniment din țara noastră, de la începerea pandemiei de coronavirus.

 

 


250 de artişti din 23 de ţări de pe trei continente se vor afla începând de vineri la ediţia din acest an a Electric Castle, eveniment desfăşurat timp de zece zile în peste 20 de puncte din Bonţida şi Cluj-Napoca.

 


Va fi o „experienţă rural - urbană nemaiîntâlnită”, un festival care implică peste 10.000 de participanţi şi 15.000 ore de muzică diversă şi de calitate, arată organizatorii.

Line-up-ul „EC_Special” se întregeşte cu o nouă listă de 40 de artişti, care vor urca pe cele 15 scene din Bonţida şi Cluj-Napoca, între 6 şi 15 august.


Cu trenul la Electric Castle. Cât costă un bilet spre Bonțida?

Această ediţie, conform organizatorilor, pune în prim-plan diversitatea şi experimentul, provocându-i pe participanţi să descopere noi artişti, noi stiluri muzicale şi noi perspective asupra realităţii cotidiene, în vremuri în care mobilitatea şi planificarea au devenit provocări.

Măsuri de siguranță pentru participanți

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, alături de poliţişti, pompieri, medici şi voluntari SMURD, vor acţiona, în sistem integrat, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în localitatea Bonţida, precum şi în zona de desfăşurare a festivalului Electric Castle.


„Zilnic, peste 460 de jandarmi şi poliţişti, pompieri, medici şi voluntari SMURD vor asigura măsurile de securitate şi asistenţă medicală pentru participanţi”, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio-Pop'” Cluj-Napoca. 

„Porțile” festivalului se deschid la ora 16.00.


CITEȘTE ȘI:

Cine cântă la Electric Castle 2021? Artiști importanți vor urca pe scenele din Bonțida și Cluj-Napoca

 

Boc: „E mai sigur să mergi la festival decât la restaurant”

Ultimele Stiri
abonare newsletter