Actualitate

Prognoza Meteo la Cluj! Când vine un nou val de ploi

Vremea a dat mari bătăi de cap clujenilor în ultimele săptămâni, fiind înregistrate schimbări neașteptate.

Temperaturile vor scădea la Cluj în următoare perioadă, conform prognozei meteo anunțată de specialiști pentru următoarea perioadă. Vom scăpa de caniculă cel puțin câteva zile.

Din data de 3 august, temperaturile vor fi semnificativ mai scăzute faţă de perioada anterioară (cu maxime de 26-31 de grade, mediat regional), iar zilele de 6 şi 7 august vor fi caracterizate de o vreme local chiar răcoroasă, cu o medie a valorilor diurne de 23-26 de grade. În acest interval, noaptea temperaturile se vor situa între 12 şi 16 grade.

În perioada 8, 9 şi 10 august vom avea o vreme mai călduroasă, local cu valori diurne de peste 30 de grade. Ulterior, până la sfârşitul intervalului, este estimat un regim termic în limite normale pentru a doua decadă a lunii august. În zilele de 5 şi 6 august ploile vor fi frecvente şi posibil însemnate cantitativ, iar în restul perioadei de referinţă se vor semnala local fenomene asociate instabilităţii atmosferice, cu probabilitate mai mare în 2 şi 3 august şi după data de 11 august.

Ultimele Stiri
abonare newsletter