Actualitate

Boc, iritat din nou de șoferii clujeni:„Nu se poate să stea 300 de oameni în tramvai după o mașină”

Emil Boc s-a arătat din nou iritat de modul în care aleg clujenii să folosească mașinile personale.

 

Emil Boc a anunțat că de luni vor fi aplicate noile modificări rutiere în zona Parcului Central și a zonei Cluj Arena, dar a ținut să precizeze din nou motivele care l-au determinat să propună și să implementeze o bandă specială dedicată transportului în comun pe Splaiul Independenței.


„Transportul în Comun are prioritate în oraș și nu era normal să faci 8 minute pe Splaiul Independenței și să stea 300 de oameni în spatele unei mașini cu un singur om. Se introduce pe zona respectivă de aproximativ 1 kilometru bandă specială pentru transportul în comun. Această modificare reprezintă un stimulent pentru cei care vor să folosească transportul în comun”, a spus Emil Boc la o emisiune de radio.

De pe 2 august, pe strada Cardinal Iuliu Hosu se va introduce sens unic pe direcția Mănăștur - Opera Maghiară și va fi scos sensul giratoriu de la intersecția străzii Cardinal Iuliu Hosu cu strada Vasile Alecsandri.


„Sensurile unice vor fluidiza traficul, conform regulilor stabilite de experții în circulație. Recomandăm prudență tuturor clujenilor până când se obișnuiesc cu noile modificări. Duminică vor fi aplicate modificările, iar de luni vor fi puse în aplicare”, a mai adăugat Boc

Ultimele Stiri
abonare newsletter