Actualitate

Piața de flori altfel, pe strada Potaissa. Un colț de rai decorat de lavandă și flori de sezon. GALERIE FOTO

Piața de flori altfel s-a redeschis vineri pe strada Potaissa din Cluj-Napoca, pentru câteva zile. Zona arată ca un colț de rai.

 

 


Clujenii pot vedea la piața de flori lavandă, flori de sezon, plante suculente și aranjamente pentru grădină, pe lângă multe altele. 

 


La piața de flori altfel este prezent și arhitectul peisagist Victor Dijkshoorn, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din Olanda:

„Prima zi a pieței de flori altfel a ajuns la final. #stradapotaissa e despre oameni, comunitate, implicare și schimbare. E despre cei care au crezut într-o idee îndrăzneață, aceea de a reda strălucirea străzii uitate de lângă cetate. Ne-am bucurat nespus să ne (re)vedem! 


A fost o zi plină de culoare: am admirat cele mai frumoase flori, ne-am răcorit cu produse aromate de la vendorii noștri, ne-am bucurat de momente muzicale și ne-am îndreptat privirea spre viitor, imaginându-ne cum ar putea arăta Potaissa, alături de arhitectul peisagist Victor Dijkshoorn, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din Olanda. 

Ne-am încărcat cu energie și suntem nerăbdători să ne întâlnim și mâine în cel mai frumos loc din întregul oraș”, scrie pe pagina de Facebook Strada Potaissa.


Piața de flori altfel este un eveniment imaginat și creat de Daisler Asociatia.

Foto: Paul Gheorgheci


CITEȘTE ȘI:

FOTO Lavanda, „vedeta” străzii cu flori! Centrul Clujului s-a transformat într-o oază de liniște și culoare

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter