Actualitate

VIDEO. Urmările DEVASTATOARE ale inundațiilor din Ocolișel. Locuitorii au rămas fără curent, iar drumul s-a rupt

După viitura de joi din localitatea Ocolișel, drumul a fost rupt, iar locuitorii au rămas fără curent sau alimente. Prefectul Clujului anunță că în cursul zilei de azi, oamenii vor primi ajutor.

 

 


Inundațiile produse joi după-masa în localitatea Ocolișel din comuna Iara ar fi lăsat aproximativ 50 de locuințe fără curent electric, iar în zonă nu există magazin alimentar. Prefectul județului Cluj a anunțat că în cursul zilei de vineri, drumul va fi reparat, precum și problema lipsei curentului.

 


„Am vorbit aseară cu domnul general de la ISU, azi se face evaluarea pagubelor. Se va repara drumul astăzi, cu implicarea comitetului local pentru situații de urgență, iar electrica va remedia problema, de asemenea”, a declarat, vineri dimineața, prefectul județului Cluj, Tasnadi Szilard.


În urma fenomenelor meteo extreme - ploi torențiale, vijelii și grindină, care au avut loc joi în Cluj, s-au produs inundații în comuna Iara, localitatea Ocolișel.

Acolo, pompierii au avut două intervenții: o mașină cu oameni în ea a fost surprinsă de o viitură și o persoană a cerut ajutor pentru că i s-a umplut casa de apă.


Vineri a fost emis un cod galben de furtuni în județul Cluj, valabil în intervalul 14.00-23.00, lucru care ar putea duce la noi inundații.

CITEȘTE ȘI:


Cod galben de FURTUNI în Cluj. Riscul de INUNDAȚII se menține

 

INUNDAȚII în Cluj! O mașină cu oameni, luată de viitură. Apa a intrat și în case

Ultimele Stiri
abonare newsletter