Actualitate

VIDEO. Șoferul agresiv care a sărit la BĂTAIE pe Calea Turzii, AMENDAT pentru șicanare în trafic

Un bărbat a devenit agresiv în trafic, după ce tot el i-a tăiat calea altui șofer, pe Calea Turzii. Polițiștii l-au amendat pe bărbat pentru șicanare în trafic, scrie clujust.ro.

 

 


Șoferul care a filmat toată „scena” se afla în mașină cu cei doi copii, iar conflictul ar fi pornit din sensul giratoriu spre Făget.

 


Șoferul agresiv cu care mai mulți clujeni s-au plâns cu au avut experiențe neplăcute și care s-a luat la bătaie pe Calea Turzii acum câteva zile a fost amendat cu 200 lei în baza legii 61/1991, privind tulburarea ordinii și liniștii publică, scrie clujust.ro.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au identificat persoana din imagini, respectiv un tânăr în vârstă de 28 de ani, acesta fiind invitat la sediul unității de poliție în vederea audierii și clarificării tuturor împrejurimilor incidente evenimentului. 


Ca urmare a tuturor verificărilor întreprinse și a activităților efectuate, conducătorul auto a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor”, a transmis IPJ Cluj.

Citește tot pe clujust.ro.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Șofer AGRESIV pe Calea Turzii. A sărit la bătaie după ce i-a tăiat calea altui conducător

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter