Actualitate

Floreștenii, exasperați de autobuzele fără aer condiționat: „Suntem transportați ca vitele”

O mămică din Florești și-a manifestat nemulțumire pe rețelele de socializare cu privire la condițiile oferite de Compania de Transport Cluj.

Femeia este nemulțumită de faptul că autobuzele utilizate în comuna de lângă Cluj-Napoca nu au condiții demne de 2021, iar oamenii au de suferit în ciuda faptului că achită sume importante pe bilete.

„Am ieșit cu copilul la plimbare prin Florești, cu autobuzul, ora 17,00, în jur de 30 grade Celsius. În autobuz, vreo 40 de grade, nădușală, geamuri deschise că să ne facă vânt sau să ne mai dea ceva căldură. Nu mi-am dat seama exact. Întreb șoferul de ce nu este aer condiționat. Răspuns: pentru că nu exista așa ceva! MAI MARE RUȘINEA!!! Nu e prima dată când se întâmplă asta. Ni se tot repetă în ultimul timp, mai ales de către primarul Clujului, cum că ar trebui să circulam cu autobuzul că să nu mai sufocam traficul din Cluj, vinerea verde și alte non sensuri. Cum este posibil ca o companie în care călătorii efectiv pompează bani să îi transporte că pe niște vite”, a scris femeia pe rețelele de socializare.


Femeia din Florești este nemulțumită și de prețul biletelor pe care Compania de Transport Public le aplică în comuna de lângă Cluj-Napoca.

„Cred că toate autobuzele vechi din Cluj, fără aer condiționat, sunt acum folosite pentru Florești. Cum este posibil să plătești 1 bilet de 4 lei/călătoria și să îți vină să leșini de cald în autobuz. Să nu mai vorbesc că pentru cei care lucrează în Cluj se fac abonamente lunare de cel puțin 250 lei de persoană”, a mai adăugat mămica supărată.

abonare newsletter