Actualitate

Clujul, mai scump decât Viena! Boc: „Dacă vrei să ai calitatea vieții, cam asta se întâmplă”

Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară, ba chiar întrece și unele orașe din Europa la capitolul de prețuri, cum ar fi Viena.

 

 


Primarul municipiului, Emil Boc a spus că atunci când ai calitatea vieții, cam asta se întâmplă. Edilull vrea să facă acest oraș, locul ideal pentru clujeni, în așa fel încât să nu fie nevoiți să plece spre Occident, ca cei patru milioane de români care sunt deja stabiliți acolo.

 


„Dacă vrei să ai calitatea vieții, cam asta se întâmplă. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că de asta am fost ales de clujeni. Am fost ales pentru a le oferi un oraș care să fie aproape ca orașele europene. De ce 4 milioane de români au plecat în Occident? Eu vreau ca acei patru milioane să se întoarcă acasă și să modernizăm împreună România. Eu vreau ca clujneii să rămână aici, nu să plece.

Eu lucrez zi de zi pentru clujeni petru că vreau să aibă o viață mai bună. Noi avem multe poriecte în derulare, iar pe partea de digitalizare suntem primi pe țară, să nu uităm asta!”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Ultimele Stiri
abonare newsletter