Actualitate

Copiii din Floreşti, aşteptaţi la un eveniment sportiv în acest weekend

Un eveniment sportiv va avea loc în acest weekend în comuna Floreşti, părinţii fiind invitaţi să-și înscrie copiii la diferite sporturi individuale ori de echipă. Specialiști din diferite cluburi sportive, printre invitații evenimentului.

 

 


Evenimentul „Moving Florești” este organizat de Primăria comunei clujene și va avea loc sâmbătă, 26 iunie, și duminică. În cadrul evenimentului, copiii vor avea ocazia să practice sporturi individuale și de echipă, dar și să se antreneze alături de specialiști din cluburile sportive din localitate.

 


„Practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului. Sportul îl ajută să fie sănătos, la nivel fizic, dar și psihic. În plus, sportul consolidează scheletul, fortifică inima și plămânii, ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului, previne riscul obezității și îl ajută să devină mai sociabil”, a precizat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Tot mai multe evenimente în Florești

Florești devine „scena” tot mai multor evenimente în ultima perioadă, primarul anunțând recent că în comună se va afla una dintre locațiile în care vor fi proiectate filme în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc în perioada 23 iulie – 1 august.


„În această vară, Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură. Floreștiul este o comunitate vibrantă, o comunitate în continuă dezvoltare. Pas cu pas devenim o localitate modernă. Arta și cultura sunt elemente importante în dezvoltarea unei comunități. Ne bucurăm că în Parcul Poligon vom avea în permanență o scenă în care proiecțiile de film vor rula și la noi în comunitate. Este o bucurie mai mare, fiind a 20-a ediție a festivalului anul acesta. Am văzut interesul comunității noastre pentru proiecțiile de film și am participat cu toții în municipiul Cluj-Napoca, anul acesta vom putea participa la noi în localitate”, a declarat Bogdan Pivariu luna aceasta.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. „Coșmarul” floreștenilor continuă: „Sapă sub balconul meu, e bloc lângă bloc și nu avem drumuri”. Primăria: „Lucrările sunt monitorizate periodic”

abonare newsletter