Actualitate

Continuă scandalul între Boc și milionarul Sile Pușcaș: „E ilegal ce faceți. Minciuna are picioare scurte”

Scandalul între Emil Boc și milionarul Sile Pușcaș continuă. Primăria i-a răspuns patronului Platinia, acuzându-l că acțiunile sale sunt ilegale.

 

 


Sile Piușcaș, patronul firmei Florisal și cel care a ridicat mall-ul Platinia din Cluj-Napoca și-ar fi retras donația de teren făcută primăriei pentru prelungirea străzii Oțelului și Calea Mănăștur. 

 


El a apărut în presa locală susținând că a fost presat să cedeze cei 2.108 mp ai ansamblului.

Acesta a spus că el nu cere acum retragerea donației, ci despăgubiri, astfel că acuzațiile primarului Emil Boc, potrivit cărora ar bloca proiectul de extindere pe Calea Mănăștur, Calea Moților, și ar afecta viața a zeci de mii de clujeni sunt false.


Primăria Cluj-Napoca a răspuns acuzației cu un comunicat, în care se adresează omului de afaceri, spunând că „minciuna are picioare scurte”. 

Referitor la informațiile difuzate în presă, legat de scrisoarea omului de afaceri Sile Pușcaș, Primăria Cluj-Napoca face următoarele precizări:


„Minciuna are picioarele scurte, domnule Sile Pușcaș! Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, Nu pentru profit!

Vă prezentăm documentele oficiale prin care dumneavoastră, din proprie inițiativă, pentru a putea realiza complexul Platinia, donați Primăriei suprafața necesară pentru lărgirea și realizarea legăturii între Calea Mănăștur și strada Oțetului.


Este ilegal și imoral ca, după ce ați obținut profituri de zeci de milioane de euro din mallul Platinia să mai solicitați bani publici pentru un teren pe care dumneavoiastră l-ați donat orașului pentru a vă putea realiza investiția „Platinia”.

Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, nu pentru profit, domnule Sile Pușcaș! Este păcat, ca 350.000 de cetățeni ai Clujului să stea zilnic blocați în trafic în zona Calea Mănăștur- strada Moților pentru că dumneavoastră vreți bani din orice și cu orice preț fără temei legal”, se arată în comunicatul Primăriei. 

CITEȘTE ȘI:

Boc, despre decizia Tribunalului privind Parcul Zorilor: „Parcul merge mai departe. E o înfrângere de etapă”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter