Actualitate

Concertul violonistului David Garret, reprogramat pentru 2022 la Cluj

Violonistul David Garrett a reprogramat concertele ce urmau să fie susţinute la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru anul 2022.

 

 


Artistul David Garrett a reprogramat concertele din turneul „Unlimited Live”, ce trebuiau să aibă loc anul acesta, în 26 octombrie 2021, respectiv 29 octombrie, la București și Cluj-Napoca. Acestea sunt reprogramate pentru anul 2022, sub alt nume, seria „Alive”, au transmis organizatorii evenimentului.

Data concertului reprogramat

Concertul de la Cluj va avea loc pe 20 mai 2022, la BT Arena, de la ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de loc.


Biletele cumpărate pentru concertele „Unlimited Live” din luna octombrie 2021 rămân valabile şi vor putea fi folosite pentru concertele „Alive” din mai anul viitor.

„Abia așteptam să concertez din nou anul acesta, dar, din nefericire, acest lucru nu va fi posibil. Chiar dacă mă întristez când mă gândesc la acest lucru, sunt optimist și foarte fericit că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu show, «Alive».


Până atunci, aveți grijă să rămâneți în siguranță și sănătoși, ca să ne putem bucura de concertele din 2022. Aștept cu nerăbdare să vă revăd pe toți!”, a spus artistul pe pagina de Facebook.

Din repertoriul concertului

El a descris viitorul show ca fiind plin de emoții, reușind să trezească în ascultători dorința de a reveni la normalitatea și viața de dinainte de pandemie.


„Am pregătit un repertoriu plin de speranță, care reflectă însă și durerea pe care am simțit-o cu toții în ultimele luni. Sunt cântece care trezesc pofta de viață, energia și multe emoții.”

În repertoriul concertului vor intra piese atât din muzica clasică, cât și din genul pop. Printre titlurile pieselor, se numără și melodii cunoscute, precum: „Purple Rain”, „Nothing Else Matters”, „Viva la Vida”, dar și noi aranjamente pentru „Simfonia a 5-a” de Beethoven sau „Clair de Lune” de Debussy.

Ultimele Stiri
abonare newsletter