Actualitate

Vilă în Sopor, scoasă la vânzare cu aproape un milion de euro! Are livadă, afumătoare, saună și ciubăr

O vilă din Colonia Sopor, cu demisol și parter, a fost scoasă la vânzare pe un site de imobiliare de lux cu aproape un milion de euro.

 

 


Vila este amplasată în colonia Sopor, la circa 7 kilometri de centrul Clujului, se arată pe site-ul Sotheby's International Realty, având demisol și parter care măsoară 386 de metri pătrați. Terenul are 2.521 de metri pătrați și cuprinde o livadă cu peste 100 de pomi fructiferi și 120 de mesteceni, de unde și numele imobilului, „Vila cu mesteceni”.

 


Casa de lux este prevăzută cu cramă, sală de audiențe izolată fonic, living cu șemineu și ieșire direct pe teresă. În curte se găsește și o bucătărie de vară cu plită, cuptor și grătar, afumătoare pe lemne, dar nu lipsesc nici sauna și ciubărul.

Proprietarii vilei cer 985.000 de euro pentru imobilul construit în 2011, cu 8 camere și 4 băi.


„Vila cu mesteceni din Cluj-Napoca este situată în mijlocul naturii la doar 7 kilometri de centrul Clujului în zona Colonia Sopor și oferă o suprafață locuibilă generoasă de 386 metri pătrați utili. Terenul are o suprafață de 2.521 mp și include o livadă cu peste 100 pomi fructiferi în rod și 120 de mesteceni. Vila este dispusă pe două niveluri, demisol și parter. La demisol găsim crama, sala de audiție izolată fonic, două camere tehnice și un grup sanitar. Parterul oferă o bucătărie complet mobilată și echipată, un living cu șemineu si ieșire directă pe terasă, trei dormitoare si două băi. Vila și curtea sunt conectate la sisteme smart, controlul realizându-se direct de pe telefonul mobil. Designul interior a fost conceput de o echipă consacrată de arhitecți, iar finisajele au fost realizate cu materiale de înaltă calitate. Spațiul exterior perfect pentru relaxare și primirea oaspeților include un foișor cu bucătărie de vară echipată cu plită, cuptor, grătar, afumătoare pe lemne, saună, ciubăr încălzit cu lemne si un grup sanitar”, se arată e site-ul menționat.

Se scumpesc din nou apartamentele la Cluj?

Prețurile de pe piața imobiliară din Cluj vor crește din nou în curând, deoarece materialele de construcție s-au scumpit în pandemie. Monitorulcj.ro a luat legătura cu Florin Giurgiu, agent imobiliar specializat pe vânzări, pentru a afla care este situația actuală pe piața imobiliară din Cluj.


În ceea ce privește vânzările aprtamentelor, prețurile s-au menținut în majoritatea cartierelor din Cluj-Napoca, însă două cartiere, Gheorgheni și Mărăști, au cunoscut o ușoară creștere a prețurilor.

„Prețul apartamentelor s-a menținut în mare parte, însă în zonele Gheorgheni și Mărăști au crescut puțin, deoarece vânzătorii mizează mult pe reînceperea activității școlare”, a declarat pentru monitorulcj.ro Florin Giurgiu, agent imobiliar specializat pe vânzări.


Având în vedere că lucrurile revin la normalitate, după an de pandemie, vor exista creșteri pe piața imobiliară, deoarece materialele de construcție s-au scumpit cu aproximativ 20% în această perioadă.

„Da, apartamentele se vor scumpi, mă refer la construcțiile noi. S-au scumpit elementele de bază: betonul, fierul, cam toate materialele de construcție chiar și transportul. Este foarte probabil să se deschidă facultățile și să venim la normalitate, iar atunci este clar că se vor scumpi apartamentele”, a explicat agentul imobiliar.

Clujul este cunoscut pentru prețurile foarte mari de pe piața imobiliară, iar majoritatea oamenilor condamnă cumpărătorii, care „dau cât se cere”. Cu toate acestea, agentul imobiliar a explicat că acest lucru nu este adevărat, ci prețurile sunt făcute în funcție de cerere de pe piață, care în Cluj este foarte mare.

„Cei ce spun că «este prost cel care dă, nu cel care cere» nu vor să înțeleagă sistemul. Cererea este foarte mare, sunt zile în care colegii mei merg la vizionarea unui apartament de 3-4 ori, asta cu agenție ceea ce înseamnă că se plătește și un comision, dar sunt mulți și cei care merg fără agenție”, a spus Florin Giurgiu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter