Actualitate

FOTO. Se lucrează în ritm alert NOAPTEA pe Bulevardul 21 Decembrie. Muncitorii, la „datorie” la ora 00.30

Lucrările pe Bulevardul 21 Decembrie se desfășoară în ritm alert în timpul nopții. Cei care muncesc la modernizarea zonei au putut fi văzuți în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.30, cum lucrează.

 

 


Mai multe utilaje funcționau în noaptea de vineri spre sâmbătă, desfășurând lucrări pe banda pe care circulația a fost închisă.

 


Săptămâna aceasta, joi, edilul Emil Boc se arăta mulțumit de modul în care lucrările sunt desfășurate pe Bulvevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca, precizând că partea de carosabil ar trebui să fie terminată la finalul acestui an.

„Pe Bulevardul 21 decembrie 1989, voi felicita firma dacă va reuși, în cadrul obligațiilor contractuale, să încheie partea de carosabil până la sfârșitul anului, așa cum au spus. Ar fi extraordinar și să rămânem pentru anul viitor, până în aprilie, când au termen de finalizare a lucrărilor, cu trotuarele. 


Văd că se lucrează bine. Au lucrat, chiar dacă au fost vremuri grele din punct de vedere meteorologic. Asta ne afectează peste tot, partea de vreme, iar constructorii au dreptul să ceară compensarea acelor zile prin prelungirea termenului, dar e vorba de zile, nu luni”, a declarat, joi,  Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:


FOTO. Stadiul lucrărilor care AU PARALIZAT TRAFICUL pe Bulevardul 21 Decembrie. Director Diferit: „Suntem în grafic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter