Actualitate

Boc tună și fulgeră! Parcările transformate în apartamente, desființate: „Nu îți este rușine, nemernicule?”

Emil Boc continuă „războiul” cu afaceristul care a transformat cele 40 de parcări la subsol din Mărăști în apartamente. A pierdut în instanță și lucrările vor fi desființate pe cheltuiala investitorului.

 

 


„Cu mine nu merge chestia asta! Orașul acesta e pentru oameni, nu pentru profit. Cine nu mă înțelege, nu are ce sta la discuții. Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție, le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?!”, a spus Boc, vineri, la un post de radio.

 


Edilul a precizat că pe cei vinovați „i-a dat în instanță”, având câștig de cauză. În acest moment, conform primarului, este așteptată motivarea sentinței, iar timp de 45 de zile, responsabilul are termen pentru a desființa lucrările.

„Dacă nu, o vom facem noi pe cheltuiala lui. Mi-au trebuit doi ani de zile ca să câștig”, a afirmat Boc.


Cel vinovat, acuzat de „crimă urbanistică”

 Edilul și-a manifestat „revolta” față de această situație și joi, când îi acuza pe responsabili de „crimă urbanistică”.

„Sunt niște criminali urbanistici acei oameni, care fac acele lucruri. Bineînțeles, se fac procese penale, plângeri în instanță. Am avut vreo două sau trei cazuri în Cluj, evident că i-am prins. Oamenii care locuiesc acolo nu vor putea avea niciodată un contract legal. Nu se poate așa ceva, aceea e o crimă urbanistică care ține de cea mai urâtă formă de manifestare a spiritului antreprenorial, nu așa se fac afaceri într-o societate democratică, să îți bați joc de calitatea vieții oamenilor, doar pentru profit”, a spus edilul Emil Boc, joi, la o emisiune radio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter