Actualitate

Boc, despre cei care transformă parcările la subsol în apartamente: „Sunt niște criminali urbanistici”

Primarul Emil Boc a vorbit joi despre situația blocurilor din Cluj-Napoca în care sunt construite parcări la subsol, iar ulterior obținerii autorizației, sunt transformate în apartamente.

 

 


 Edilul îi acuză astfel pe responsabili de „crimă urbanistică” și amenință cu instanța.

 


„Sunt niște criminali urbanistici acei oameni, care fac acele lucruri. Bineînțeles, se fac procese penale, plângeri în instanță. Am avut vreo două sau trei cazuri în Cluj, evident că i-am prins. Oamenii care locuiesc acolo nu vor putea avea niciodată un contract legal, nu vor putea să intabuleze. Se vor demola oricum prin instanță. Nu se poate așa ceva, aceea e o crimă urbanistică care ține de cea mai urâtă formă de manifestare a spiritului antreprenorial, nu așa se fac afaceri într-o societate democratică, să îți bați joc de calitatea vieții oamenilor, doar pentru profit”, a afirmat Boc, joi, la un post de radio local.

 


Edilul a subliniat că municipiul Cluj-Napoca „nu este pentru profit, ci este pentru oameni”, precizând că „revolta” sa față de aceste practici poate fi soluționată doar prin căi legale.

„Nu îi pot lua de gât”, a adăugat Boc.


CITEȘTE ȘI:

Boc, foc și pară din cauza blocurilor între case: „Această tendință ne duce la sufocare. Mă uit înfrigurat la strada Brâncuși”

Ultimele Stiri
abonare newsletter