Actualitate

Cum va fi vremea azi la Cluj? Vești bune de la meteorologi

La Cluj, vremea va fi caldă pe tot parcursul zilei de joi. Chiar dacă cerul va fi predominant acoperit de nori, temperaturile se mențin mari.

 

 


Joi, vremea la Cluj va fi cu temperaturi mari, însă cerul va fi acoperit de nori aproape în totalitate, pe tot parcursul zilei. Maxima anunțată de meteorologi va ajunge până la 20 de grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla blând pe toată durata zilei, cu 11 km/h, conform AccuWeather.

 


Astfel, norii vor acoperi cerul în proporție de 93%, șansele de a se produce furtuni cu descărcări electrice fiind de 0%. Dimineața, maxima va ajunge la Cluj până la 18 grade, șansele de ploaie fiind de 23% în prima parte a zilei, iar vântul va sufla cu 9 km/h.

Vremea rămâne caldă pe tot parcursul zilei

După-amiază, temperatura va ajunge până la 20 de grade Celsius, iar șansele de ploaie scad la 16%. Norii vor acoperi însă cerul aproape în totalitate, chiar dacă temperaturile în termometre sunt mari. Vântul va sufla în a doua parte a zilei cu 13 km/h.


Seara, temperatura medie așteptată este de 12 grade Celsius la Cluj, iar șansele de ploaie se reduc aproape în totalitate. Norii vor acoperi cerul în proporție de 45%, iar vântul va sufla cu 7 km/h.

Noaptea, temperatura va scădea până la 9 grade Celsius, șansele de ploaie fiind de doar 1%, iar cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla blând, cu 6 km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter