Actualitate

Drum public ÎNGRĂDIT, pe o stradă din Cluj-Napoca: „Probabil e locul unui viitor bloc”

Un clujean a semnalat faptul că un drum public de pe strada Ioan Oargă din Cluj-Napoca a fost îngrădit cu un gard de sârmă apărut peste noapte exact în mijlocul carosabilului.

 

 


„Probabil locul unui viitor bloc, pe strada Ioan Oargă. Nimic deosebit, cu excepția îngrădirii prin mijlocul unui drum public și la un metru în interiorul altui drum asfaltat. O fi vreo refacere de măsurători cadastrale? Sau un nou parteneriat public-privat, în interesul privatului”, a scris bărbatul, pe rețelele de socializare.

 


Clujeanul a surprins printr-o fotografie gardul apărut în mod misterios pe strada menționată, fără ca în zonă să existe un panou de informare cu privire la realizarea unei noi construcții, după cum precizează bărbatul.

Malurile Someșului, îngrădite și scoase la vânzare?

Un caz similar a fost recent surprins de clujeni în zona dintre Someș și sensul giratoriu de lângă MOL Grigorescu, o bucată din teren fiind îngrădită și fiind pusă inclusiv o pancartă care anunța vânzarea terenului, care ulterior, a fost luată.


Primarul Emil Boc a asigurat însă că „atâta timp cât este primar, niciun bloc nu va fi construit pe malurile Someșului”.

„Nu noi am retrocedat nimic, este o chestiune ce ține de justiție. Nu se va întâmpla nimic, acolo tot verde va rămâne. Nu au de cât să retrocedeze, dar noi nu le vom permite să facă blocuri sau alte construcții pe malul Someșului. Asta este atitudinea instanței de judecată, nu a Primăriei. Dar eu le spun un singur lucru, pe spațiul verde nu se construiește bloc și punct. Și cât timp voi fi în Primărie acest lucru se va respecta”, a spus Emil Boc, joi, la un post de radio local.


Sursă foto: Facebook/ Grup Clujul Civic

CITEȘTE ȘI:


Boc, foc și pară din cauza blocurilor între case: „Această tendință ne duce la sufocare. Mă uit înfrigurat la strada Brâncuși”

Ultimele Stiri
abonare newsletter