Actualitate

Malurile Someșului, scoase la vânzare? „De abia așteaptă să trântească un bloc. O să poți să pescuiești de pe balcon”

O pancartă care anunța vânzarea unei zone de promenadă de pe râul Someș ar fi fost pusă în zonă de potențialul proprietar. Placa a dispărut ulterior, însă terenul a rămas îngrădit.

 

 


O bucată de pe malul Someșului ar fi fost scoasă la vânzare, în locul respectiv fiind pusă o pancartă care anunța acest lucru, dar care a dispărut ulterior. Este vorba despre zona dintre Someș și sensul giratoriu de lângă MOL Grigorescu.

 


„Azi pe la 19.30 era montată în perimetrul îngrădit o placă cu "De vânzare" lângă care se agitau doi polițiști locali și un domn. Am revenit pe la 20.30 și placa nu mai era, dar terenul a rămas îngrădit. 

Probabil au dat jos anunțul cu numărul de telefon pentru că le lipseau ceva avize, dar mă aștept să reapară în zilele următoare. 


Deci s-a scos la vânzarea o zonă de promenadă foarte faină. N-am nimic cu vânzătorul, însă cred că autoritățile ar trebui să ia serios în considerare să joace rolul de cumpărător. Dacă se confirmă intenția de vânzare, desigur”, a scris fostul lider al USR Cluj, Cătălin Sălăgean, pe grupul de Facebook „Clujul Civic”. 

Clujenii nu s-au sfiit să reacționeze la postare, spunând că în zonă s-ar plănui ridicarea unor construcții, în urma vânzării promenadei. „De abia așteaptă să trântească un bloc. Făgetul e în mare pericol”, „Noroc că nu încape acolo nici cel mai mic bloc. Poate fac un parc privat”, „Retrocedat probabil la pachet cu spațiul verde din Gheorgheni, str. Unirii. Cumpără cine trebuie, obține autorizație, vinde, altul construiește”, au comentat clujenii la postare. 


CITEȘTE ȘI

VIDEO. Mormane de gunoaie pe malurile Someșului. Clujenii au trimis 100 de sesizări către Primărie

Ultimele Stiri
abonare newsletter