Actualitate

VIDEO. Incendiu în Răscruci. Două autobasculante au luat FOC

Două autobasculante au fost distruse, după ce au fost cuprinse de flăcări, într-o parcare din localitatea Răscruci.

 

 


Două autobasculante au luat foc într-o parcare din localitatea Răscruci, județul Cluj, joi seară. Pompierii au ajuns la timp și au oprit focul, întreg procesul durând peste o oră.

 


Din primele informații, focul a pornit de la defecțiune a instalației electrice a unuia dintre mașini.

„Două autospeciale pentru stins incendii, din cadrul ISU Cluj și una din cadrul SVSU Bonțida, au intervenit aseară pentru a lichida flăcările care au cuprins două autobasculante ce staționau într-o parcare amenajată din localitatea Răscruci.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind limitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Ulterior au fost desfășurate acțiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.


Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a unuia dintre autovehicule”, a transmis ISU Cluj.

 

abonare newsletter