Actualitate

Primul concert va fi organizat în București, nu în Cluj-Napoca. Cîțu: „Bucureștiul e cel mai vaccinat”

Primul concert va fi organizat în București, nu în Cluj-Napoca, așa cum spera primarul Emil Boc. Această veste a fost dată de premierul Florin Cîțu.

 

 


Premierul României, Florin Cîțu a spus că primul concert va fi organizat în București, nu în Cluj-Napoca. Această afirmație a făcut-o în contextul în care a spus că rata de vaccinare este din ce în ce mai mare, iar orașele dezvoltate din România se apropie de procentul de 50% populație imunizată anti-COVID.

 


Premierul a spus că rata de vaccinare este aproape de 50% în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța, dar a precizat că primul concert se va ține în București, pentru că acolo rata de vaccinare este cea mai ridicată.

„Vaccinările mari sunt în zona urbană. Aici este explicația pentru ce se întâmplă. Cluj, București, Timișoara, Constanța, orașele mari unde avem aglomerație mare sunt aproape de 50% vaccinate, acolo ajungem la imunitate. Bucureștiul este cel mai vaccinat. Primul concert va fi la București, după aceea la Cluj”, a declarat Florin Cîțu, marți dimineață la Radio Gherrilla.


Chiar dacă primarul Clujului, Emil Boc a sperat ca primul concert să fie organizat în inima Transilvaniei, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Premierul a spcificat însă că și în Cluj-Napoca se vor organiza concerte, însă după ce rata de vaccinare va crește și va ajunge de 50%.

CITEȘTE ȘI:


Concert de operă-test la Opera Română din Cluj! Premierul României a aprobat decizia

abonare newsletter