Actualitate

Minori din Cluj, ARESTAȚI pentru furt în valoare de 5.000 de lei

Doi tineri de 17 ani din Apahida au fost prinși de polițiștii clujeni după ce au furat bunuri în valoare de 5.000 de lei. Minorii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, arestați pentru 30 de zile pentru furt calificat.

 

 


Polițiștii i-au reținut, la data de 20 mai, pe cei doi tineri de 17 ani, din comuna Apahida, județul Cluj, aceștia fiind bănuiți de furtul unor echipamente și aparate utilizate în construcții.

 


„Din datele obținute în urma investigațiilor, la data de 8 mai a.c., cei doi ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în localitatea Apahida, unde, din interiorul unui spațiu de depozitare, ar fi sustras bunurile respective, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au identificat pe tinerii bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați magistraților în vederea dispunerii unor măsuri legale”, transmit reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Minorii, arestați pentru 30 de zile

Conform polițiștilor, prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 90 la sută, judecătorii luând decizia ca cei doi tineri să fie reținuți pentru 30 de zile.


„Față de cei doi tineri reținuți în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt calificat, magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21 mai”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI


Un clujean de 26 de ani a fost arestat după ce a mușcat un polițist de la trupele speciale

Ultimele Stiri
abonare newsletter