Actualitate

VIDEO. FURT calificat la Bonțida de peste 150.000 de lei

Percheziții la Bonțida, unde doi bărbați sunt suspecți pentru furt calificat de peste 150.000 de lei

 

 


În urma unor activități de cercetare și documentare derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au fost identificați doi bărbați de 32, respectiv 38 de ani, din comuna Bonțida, suspecți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. 

 


În cursul zilei de azi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au efectuat percheziții la locuințele celor doi bărbați, fiind identificate mai multe bunuri de interes.

Suma furată

În fapt, la data de 13 mai, un bărbat în vârstă de 92 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 14.45, doi bărbați s-au deplasat la locuința sa, unul dintre aceștia a spus că este reprezentantul unei companii de furnizare a gazelor naturale, iar sub pretextul efectuării unei verificări, ar fi sustras din interiorul imobilului  suma de 99.000 de lei, 6.500 de euro și 2.000 de dolari americani, fiind creată o pagubă de aproximativ 150.000 de lei. 


Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive în cauză.  

abonare newsletter