Actualitate

VIDEO. BĂTAIE ca-n FILME pe Aeroportul din Londra între mai mulți romi. 17 persoane au fost ARESTATE

Un grup de romi s-au luat la bătaie pe Aeroportul Luton din Londra și au provocat un adevărat haos.

 

Mai mulți bărbați de etinie romă au fost filmați în timp se băteau pe Aeroportul Luton din Londra, în zona de așteptare. Bătăușii au început să își împartă pumni și picioare reușind să panicheze pe toată lumea.


Bătăia din Aeroportul Luton s-a lăsat cu mai multe victime, dar și câteva amenzi importante. De altfel, într-un clip video postat pe internet se pot observa mai multe pete de sânge pe podea.

„Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pentru pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru The Independent.


Bătaie ca-n filme între romi pe Aeroportul Luton din Londra

Polițiștii londonezi au arestat nu mai puțin de 17 persoane în urma bătăii generale care s-a produs în Aeroportul Luton.

„Poliția a fost informată despre o încăierare general la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bedfordshire.

Ultimele Stiri
abonare newsletter