Actualitate

VIDEO. Martin Garrix, starul de la UNTOLD a lansat imnul EURO 2020

Martin Garrix, unul dintre cei mai importanți DJ prezenți la UNTOLD de-a lungul anilor, a compus melodia „We Are The People” care va fi imnul EURO 2020.

 

 


Conform unui comunicat al UEFA, imnul oficial al EURO 2020, care va debuta pe 11 iunie la Roma cu partida Turcia - Italia, a fost compus pentru „a celebra sărbătoarea şi fotbalul”. Alături de Martin Garrix la realizarea imnului EURO 2020 au mai contribuit Bono, solistul lui U2, şi The Edge.
 

„We Are The People We've Been Waiting este un cântec despre provocările cu care se confruntă lumea, încercând în acelaşi timp găsirea unei soluţii unificate la aceste probleme. Este un imn pe care îl poate cânta oricine, indiferent de locul de reşedinţă, dar va avea o relevanţă deosebită în Europa, unde ochii tuturor vor fi pe EURO 2020”, se arată într-un comunicat al UEFA.


Martin Garrix, star mondial la doar 25 de ani

Martin Garrix, în vârstă de 25 de ani, pe numele real Martijn Gerard Garritsen, este muzician şi producător, fiind cunoscut pentru melodiile „Animals”, „In the Name of Love” şi „Wizard'”, care s-au bucurat de un mare succes. El a compus şi acordurile pentru fiecare echipă care va intra în teren şi muzica pentru transmiterea competiţiei la televizor.

Viziunea lui Garrix pentru„We Are The People” a prins viaţă când atât Bono, cât şi partenerul său U2, The Edge, au acceptat să participe la melodie. Primul a scris versurile şi a creat melodiile, iar al doilea a adăugat selecţiile principale de chitară.

Martin Garrix, vedetă la UNTOLD

Garrix este unul dintre cei mai importanți DJ în ultimii ani. El a fost numit de trei ori consecutiv DJ-ul anului. Tânărul de doar 25 de ani a fost o prezență constantă la UNTOLD și a reușit să devină unul dintre cei mai îndrăgiți DJ prezenți la celebrul festival din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter