Actualitate

Rabla pentru electrocasnice 2021. Ce valoare are un voucher și cum îl poți obține?

Rabla pentru electrocasnice 2021. Vineri se dă startul înscrierilor, iar anul acesta bugetul este unul dublu față de cel din 2019. Vezi unde te poți înscrie și ce valoare au voucherele.

 

 


Rabla pentru electrocasnice 2021 începe săptămâna aceasta, în data de 14 mai și are un buget dublu față de ediția precedentă. Se pot înscrie oamenii care vor să își schimbe mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase și uscătoarele de rufe

 


Rabla pentru electrocasnice 2021. Cum te poți înscrie?

Pentru programul „Rabla pentru electrocasnice 2021” înscrieriile se fac chiar din această săptămână. Din a doua săptămâna se vor da primele vouchere, mai exact din data de 21 mai 2021.

Persoanele interesate trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere prin care să specifice că vor preda aparatul vechi, iar apoi trebuie să o încarce pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.


După ce ai obținut voucherul, vei avea timp 15 zile pentru ați cumpăra aparatul pe care ți-l dorești.

Un singur solicitant poate obține mai multe vouchere, doar că se vor achiziționa aparate diferite. Nu se pot acumula voucherele pentru a cumpăra un sigur aparat la o super reducere.


Aparatul vechi va fi dus la magazinul de unde vei achiziționa apartaul nous au eventual poate fi ridicat chiar de acasă.

Rabla pentru electrocasnice 2021. Ce valoare au voucherele?

Programul „Rabla pentru electrocasnice” are un buget de 75 de milioande de lei anul acesta, fiind dublu față de 2019 când a fost un buget de 40 de milioane de lei.


Pentru o mașină de spălat, voucherul va avea o valoare între 200 și 300 de lei, pentru un uscător de rufe între 400 și 500 de lei, iar pentru mașini de spălat vase, între 300 și 400 de lei. Pentru aparatele de aer condiționat se va oferi un voucher de 400 de lei, iar pentru aspiratoare 200 de lei.

Pentru laptopuri, tabletele şi televizoare se vor oferi vouchere cu o sumă între 300 și 500 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Începe Programul „Rabla pentru electrocasnice”. Ce primești în locul unui laptop vechi

Ultimele Stiri
abonare newsletter