Actualitate

Cei care merg la mare de 1 Mai se pot vaccina fără programare cu serul Pfizer

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că turiștii din țară care vor ajunge pe litoral de 1 Mai au ocazia să se vaccineze, fără a fi nevoie de programare. Cei care doresc să se vaccineze se vor prezenta la centru doar cu buletinul, tipul de ser utilizat fiind Pfizer.

 

 


Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că turiștii din țară care vor ajunge pe litoral în minivacanța de Paște au ocazia să se vaccineze în cadrul unui centru amenajat în municipiu. Nu este nevoie de programare prealabilă, iar vaccinul utilizat este Pfizer. Turiștii trebuie doar să se prezinte cu buletinul la centru.

 


„În perioada 30.04-03.05.2021, centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța va avea amenajate 2 fluxuri dedicate pentru imunizarea turiștilor împotriva SARS-CoV-2. Nu este nevoie de programare prealabilă, ci doar de cartea de identitate.

Turiștii fie vor putea efectua rapelul (dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze), fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință. Menționăm că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech, iar persoanele care vor efectua rapelul, vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare”, informează cei din cadrul Primăriei municipiului Constanța.


Conform informațiilor furnizate de aceștia, centrul de vaccinare va fi deschis zilnic, în intervalul orar 08:00- 20:00.

CITEȘTE ȘI


Peste 500 de clujeni au petrecut pe litoral mini-vacanța de Rusalii

Ultimele Stiri
abonare newsletter