Actualitate

Zboruri din și spre Lisabona, lansate în premieră de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Aeroportul Internațional Avram Iancu" Cluj și compania aeriană HiSky au anunțat miercuri, 28 aprilie 2021, lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca-Lisabona. Află când vei putea zbura spre această destinație.

 

 


Conexiunea cu principalul aeroport din Portugalia, reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Cluj, stabilindu-se astfel noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni.

Importanța acestei conexiuni și datele zborurilor săptămânale 

Aeroportul Lisabona Portela este cel mai mare şi cel mai aglomerat aeroport din Portugalia. Zburând spre Lisabona, turiştii se pot bucura de avantajul de a avea cea mai scurtă călătorie spre capitala Portugaliei şi, adăugând faptul că aeroportul este situat la doar 6,5 kilometri de centrul oraşului, este evident că avionul este cel mai eficient mijloc de transport către această destinaţie. 


Zborurile spre Lisabona vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A-320, cu 2 frecvențe săptămânale în zilele de miercuri și duminică, după cum urmează: CLJ 17:00 – LIS 19:10 (miercuri), LIS 20:10 – CLJ +1 02:00 (duminica).

Alte destinații HiSky

Compania  aeriană HiSky mai are programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut - 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre alte 6 destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt) și noutatea absolută a acestui sezon, Agadir (Maroc). 


Deși traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie.

„Premise pozitive în ce privește redobândirea traficului de pasageri”

„Lansarea operațiunilor de zbor de către HiSky, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, respectiv trafic business, etnic sau turistic. Decizia companiei aeriene HiSky de a deschide noi rute și de a dezvolta baza operațională de la Cluj, reprezintă o nouă confirmare a premiselor pozitive în ceea ce privește redobândirea traficului de pasageri." au declarat Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu Cluj”, au declarat cu această ocazie.


Biletele de călătorie pentru  destinaţiile operate de HiSky sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene www.hisky.aero, iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.  

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter