Actualitate

VIDEO. Femeie din Cluj, reținută pentru furtul a peste 185.000 de lei de pe un card bancar

Polițiștii clujeni au reținut o femeie în vârstă de 39 de ani, pentru folosirea ilegală a unui card bancar, de pe care furase aproximativ 185.000 de lei.

 

 


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit unei persoane din Cluj, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosire fără drept, în mod constant și fraudulos, a unui cont bancar.

Retrageri numerare ilegale

În urma investigațiilor efectuate până în prezent, s-a concluzionat faptul că în perioada septembrie 2019 - iulie 2020, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, acestea fiind în valoare de aproximativ 185.000 de lei. 


Percheziție la domiciliu

Sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al unei femei în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, de la diferite bancomate situate în municipiul Cluj-Napoca. 

La data de 27 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliu în municipiul Cluj-Napoca, la locuința femeii de 39 de ani, fiind ridicate mai multe înscrisuri de interes în cauză, printre care diverse bonuri fiscale și chitanțe. 


Ulterior, a fost prezentată magistraților o propunere de luare a unor măsuri preventive, femeia fiind plasată în arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter