Actualitate

Tort MUCEGĂIT, cumpărat de un clujean dintr-un magazin din oraș

Un clujean a trecut recent printr-o experiență neplăcută. A comandat un tort dintr-un cunoscut magazin din oraș, însă a constatat că acesta era mucegăit. Bărbatul susține că produsul era cumpărat pentru a fi consumat de copiii săi.

 

 


Un clujean a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care a surprins o experiență neplăcută prin care a trecut recent. Acesta susține că a comandat un tort dintr-un magazin din Cluj-Napoca, însă la sosirea acasă a constatat că acesta era mucegăit.

 


Mai mult, bărbatul din Cluj a menționat că tortul a fost cumpărat pentru copii și că până să constate că produsul este mucegăit, aceștia au apucat să-l mănânce.

„Aveți grijă la torturile de la Cora Cluj. Deși am specificat când am dat comanda pentru tort că va fi consumat de copii, după ce am mâncat am realizat că blatul este mucegăit. Rușine Cora Cluj!”, a scris bărbatul pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Facebook/ Florin Silaghi

CITEȘTE ȘI


Haos în magazinele din Cluj! Oamenii se îmbulzesc la cumpărături. „Deschideți magazinele și lăsați-ne cu declarație!” GALERIE FOTO

abonare newsletter