Actualitate

Emil Boc: „Demiterea nu trebuie văzută ca o tragedie națională. Îi mulțumesc domnului Voiculescu pentru munca depusă”

Primarul Emil Boc spune că demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, nu trebuie transformată într-o „tragedie națională” și că trebuie să îi mulțumim pentru efortul depus.

 

 


Emil Boc îi mulțumește lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății și Andreei Moldovan, fost Secretar de Stat în minister, pentru munca și energia depusă pentru a stopa pandemia de COVID-19.

 


Totodată, edilul susține că acțiunea de demitere a ministrului nu trebuie privită altfel decât ca o „schimbare” care face parte din viața publică:

„Eu le mulțumesc domnului Vlad Voiculescu și doamnei secretar de stat, Andreea Moldovean. Oamenii aceștia și-au pus energia, efortul, munca în vremurile acestea grele. Au făcut tot ce au putut. Uneori le-a ieșit bine, alteori nu atât de bine, dar au făcut-o ca sistemul de sănătate să rămână sub control. După atâta muncă și stres trebuie să le spui mulțumesc. Schimbarea face parte din viața publică și de guvern și nu trebuie privită altfel acțiunea de demitere a ministrului. Funcțiile nu sunt pe viață și nu sunt date la concursuri pentru premiul Nobel”, a spus Emil Boc într-o emisiune radio.


Primarul Emil Boc consideră că demiterea lui Vlad Voiculescu nu trebuie transformată într-o tragedie națională sau criză politică:

„Pe mine m-a impresionat reacția unui om profesionist care a spus «mulțumesc, mi-am făcut datoria, mă duc la spitalul de unde am venit». Asșa trebuie făcut să înțelegi viața politică. Nu trebuie să o transformăm într-o tragedie națională și o criză politică”, a adăugat primarul.


CITEȘTE ȘI:

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, DEMIS de premier. Odată cu el „cade” și secretarul de stat în minister

 


Premierul Florin Cîțu, desemnat ministru interimar al Sănătății

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter