Actualitate

INCENDIU: O casă din Cluj, cuprinsă de FLĂCĂRI. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri. FOTO

Un incendiu a avut loc în localitatea Vâlcele, județul Cluj, la o casă de locuit. Un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital cu arsuri.

 

 


Intervenția pompierilor a avut loc în jurul orei 22:30 și a durat mai bine de o oră.

 


Flăcările au pornit de la un reșou electric defect.

„În cursul nopții ce a trecut două autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu produs la o casă de locuit situată în localitatea Vâlcele.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit o încăpere și acoperișul casei cuprinse de flăcări.

Un bărbat de cca 50 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital. Acesta prezenta arsuri la nivelul picioarelor, era în stare de conștiență și cooperant.


Flăcările au distrus cca 30mp de acoperiș și bunurile dintr-o încăpere. Intervenția pompierilor a durat mai bine de o oră și a limitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic defect, respectiv un reșou electric, lăsat în funcțiune nesupravegheat.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


INCENDIU provocat în Apahida, pentru a scăpa de gunoaiele aruncate ILEGAL. Autoritățile locale, acuzate că au mușamalizat cazul. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter