Actualitate

Pivariu le declară RĂZBOI celor care aruncă deșeuri în spații verzi. Zonele vor fi survolate de drone și mașinile vor fi confiscate

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că declară război tuturor celor care aruncă gunoi în zonele verzi.

 

 


Primarul Floreștiului a declarat că va cumpăra drone pentru supravegherea zonelor și va monta camere de supraveghere de înaltă rezoluție ca să îi prindă și să îi amendeze pe toți cei care aruncă gunoiul ilegal și distrug natura.

 


Mai mult, edilul a arătat că va fi intensificat patrulatul în zonele-problemă și că se va merge până la confiscarea mașinilor cu care este transportat gunoiul care se aruncă ilegal. De asemenea, primarul face apel la floreșteni, să sesizeze poliția dacă sunt martori la astfel de acțiuni.


„Masacrul asupra mediului înconjurator din Florești va lua sfârșit!!!! Declar RĂZBOI deschis tuturor indivizilor care depozitează ilegal deșeuri în spații verzi. Masacrul acesta asupra spațiilor verzi din apropierea Someșului poluează pământul, otrăvește plantele și animalele. Nu accept ca în Floreștiul anului 2021, astfel de acte ilicite să mai aibă loc.

Îi informez pe acești cetățeni inconștienți, că Primăria Florești montează camere de supraveghere de înaltă rezoluție pentru a îi identifica ușor. Rețeaua de camere are capacitatea să urmărească mașinile în orice colț al Floreștiului s-ar afla.


Vom achiziționa DRONE pentru a survola aceste zone. Vom intensifica și mai mult patrulatul în aceste zone chiar dacă ele se află departe de drumurile publice. Vom CONFISCA toate autoturismele cu care aceste persoane comit aceste fapte regretabile. Vă îndemn și pe voi să ne sesizați de îndată când sunteți martori la astfel de acțiuni, pentru a prinde în flagrant aceste persoane”, a scris primarul Bogdan Pivariu, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI


Dezastru ecologic în Florești! Primarul Bogdan Pivariu promite amenzi dure pentru nesimțiții care aruncă gunoaie

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter