Actualitate

Restricțiile în Cluj-Napoca se aplică de MÂINE. Prefect: „Nu vor fi schimbări azi. Dacă scade rata până luni, ridicăm restricțiile”

Noile restricții în Cluj-Napoca se aplică începând de mâine, vineri, 2 aprilie. Dacă rata de infectare scade până luni, restricțiile s-ar putea ridica.

 

 


Prefectul de Cluj a declarat că restricțiile nu vor fi aplicate de azi, chiar dacă acest lucru circulă în mediul online.

 


Restricțiile vor fi aplicate de vineri, 2 aprilie, când oricum trebuiau aplicate, Cluj-Napoca aflându-se în scenariul de weekend:

„Astăzi va fi o HCJSU, va fi inclus și Cluj-Napoca în hotărâre. Însă, hotărârea nu își va produce efectele de azi, pentru că fiecare cetățean trebuie să ia cunoștință de conținut. Mâine, oricum suntem la incidența de peste 4/1000, deci de mâine oricum avem restricții. Dacă până luni va scădea rata sub 7,5 pe municipiu, vom ridica restricțiile”, a declarat pentru monitorulcj.ro Tasnadi Szilard, prefect de Cluj.


Vezi detalii aici: Cluj-Napoca a ajuns la 7,65 rata de infectare. Se aplică RESTRICȚII NOI în fiecare zi: magazine închise la ora 18, circulația interzisă după 20

CITEȘTE ȘI:


Emil Boc, despre o posibilă criză financiară: „E jale viața economică. Mă întâlnesc zilnic cu oameni care o duc tot mai greu”

 

Lumea se întreabă de ce nu intră Clujul în carantină. Boc: „Am făcut ce trebuie. Eu nu mă uit în grădina altuia!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter