Actualitate

Cluj-Napoca a ajuns la 7,65 rata de infectare. Se aplică RESTRICȚII NOI în fiecare zi: magazine închise la ora 18, circulația interzisă după 20

Rata incidenței cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile a ajuns la 7,65 de cazuri de COVID-19 în Cluj-Napoca, conform ultimelor date oferite de Direcția pentru Sănătate Publică. Se aplică restricții dure în fiecare zi.

UPDATE: Restricțiile se aplică de mâine, vineri, 2 aprilie. Mai multe detalii aici: Restricțiile în Cluj-Napoca se aplică de MÂINE. Prefect: „Nu vor fi schimbări azi. Dacă scade rata până luni, ridicăm restricțiile”

 


Municipiul Cluj-Napoca a ajuns la o rată a incidenței de 7.65 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori, depășind pragul de 7,50 la care se impun noile restricții dure pe durata întregii săptămâni.

 


În momentul în care incidenţa depăşeşte 7,5 la 1.000 de locuitori se interzice circulaţia în intervalul orar 20:00 - 5:00 şi se reduce programul operatorilor economici (magazinelor) până la ora 18:00 pe durata întregii săptămâni, în fiecare zi.

Dacă incidența este între 4 și 7,5 la mia de locuitori, măsurile se aplică doar vineri, sâmbătă și duminică.


CITEȘTE ȘI: Emil Boc, despre o posibilă criză financiară: „E jale viața economică. Mă întâlnesc zilnic cu oameni care o duc tot mai greu”

Județul Cluj a ajuns la o rată de infectare de 6,23 de cazuri la 1.000 de locuitori.


Datele au fost furnizate de Direcția pentru Sănătate Publică Cluj și se aflau într-o continuă actualizare în această dimineață. Datele pot fi verificate aici, pe site-ul DSP Cluj.

Descarcă declarația pe propria răspundere și adeverința de angajator, obligatorii pentru circulația după ora 20:00


DOCUMENT. Lista tuturor restricțiilor care au fost decise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență

CITEȘTE ȘI:

Lumea se întreabă de ce nu intră Clujul în carantină. Boc: „Am făcut ce trebuie. Eu nu mă uit în grădina altuia!”

 

Clujul, defavorizat de formula de calcul a incidenței. Emil Boc: „Magazinele se închid la ora 18 și de la ora 20, acasă. E nedrept”

Ultimele Stiri
abonare newsletter