Actualitate

Clujenii, INTIMIDAȚI la ieșire din pădurea Hoia-Baciu. O femeie și un bărbat amenință și filmează șoferii

Doi indivizi blochează circulația la ieșire din pădurea Hoia Baciu, spun clujenii. Se pare că o femeie se pune în fața mașinilor și le cere să ocolească, iar un bărbat filmează toată scena.

UPDATE: Femeia agresată verbal de cele două persoane a contactat monitorulcj.ro pentru a-și exprima punctul de vedere după ce părțile implicate au ajuns la o înțelegere.

„Am rezolvat pe cale amiabilă după ce am discutat cu persoanele respective. Nu doream să se ajungă atât de departe. Nu au fost amenințări, au fost două persoane care nu ne-au lăsat să trecem cu mașina pentru că nu ne-am încadrat pe rutele create deja de mașinile off-road. Nu am putut merge pe unde doreau ei, deoarece erau gropi uriașe și ne-am avariat mașina. Situația a scăpat de sub control din cauza nervilor, însă lucrurile s-au rezolvat între timp”, a transmis victima.


 

Clujenii care vor să meargă cu mașina prin pădurea Hoia Baciu sunt asaltați de doi indivizi care nu îi lasă să coboare pe drumul făcut de mașini. Se pare că o femeie blondă se pune în fața mașinilor strigând la șoferi că nu au voie să treacă pe acolo, iar un alt bărbat filmează toată scena.


 

Monitorulcj.ro a contactat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pentru a afla care este situația: „Nu s-au făcut sesizări, dar merge acum o patrulă să verifice ce se întâmplă”


Un clujean care a trecut pe acolo a povestit cele întâmplate pe un grup de Facebook de trafic, el afirmând că cei doi indivizi caută scandal și au găsit o „metodă” prin care pot scoate bani de pe oamenii care trec pe acolo.

„Aveți mare grijă dacă mergeți la pădurea Hoia, la capătul străzii Uliului în cartierul Grigorescu, deoarece sunt 2 indivizi sus la padure: o doamnă blondă îmbrăcată în albastru și un domn îmbrăcat în negru care opresc mașinile care coboară de la pădure. Se pun în fața mașinii pe drumul natural făcut de mașini și tractoare și te obligă să mergi pe cealaltă parte, unde sunt gropi foarte mari și cu o mașina mică nu poți trece sub pretextul că sunt destule benzi și că distrugi banda de urcare. Doamna blondă se pune în fața mașinii și nu te lasă să cobori, iar domnul filmează cu telefonul. Părerea mea este că cei doi indivizi caută scandal și vor să scoată bani de pe oamenii care merg la padure, deorece este un spațiu public și nu există drum cu indicatoare care să precizeze care bandă este de urcare și care este de coborâret. De asemnea, nu este teren privat, este doar un drum făcut de mașinile și tractoarele care merg în zona respectivă. Să aveți mare grijă deoarece doamna este pusă pe scandal și nu se dă din fața mașinii, iar domnul așteaptă să se dea jos cineva din mașina la scandal și să filmeze”, a transmis clujeanul într-o postare pe INFO TRAFIC jud. CLUJ.


 CITEȘTE ȘI:

Protestatarii de la „Marșul Haosului Imobiliar” riscă o amendă de 15.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter