Actualitate

Cod galben de ploi și ninsoare la Cluj. Se anunță viscol și vreme rea în toată țara

ANM a emis un cod galben de ploi și ninsori, dar și un cod portocaliu de viscol pentru mai multe zone din țară. La Cluj se anunță vreme rea, cu vânt, ploi, dar și ninsoare.

 

 


ANM a emis marți dimineață un cod portocaliu de viscol și ninsori abundente pentru 13 județe, dar și un cod galben de precipitații, ploi și ninsori, în aproape toată țara. La Cluj se anunță ploi, ninsoare și vânt.

 


Codul galben este valabil în intervalul 16 martie, ora 10:00 - 18 martie, ora 06:00, când vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor din țară, fiind anunțate mai ales ploi, treptat în Transilvania și local în Maramureș. Totodată, în toată zona montană și local în Transilvania şi zona subcarpatică din Moldova stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. La munte, la peste 1500 m altitudine, temporar vântul va sufla tare, cu rafale de 70-90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Codul portocaliu este valabil în intervalul 16 martie, ora 14:00 - 17 martie, ora 23:00 și vizează intensificări susținute ale vântului, ninsori abundente și viscol puternic în zona Carpaților Meridionali și de Curbură.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter