Actualitate

Horoscop 14 martie 2021. Racii au parte de o întâlnire emoționantă

Horoscop 14 martie 2021. Se anunță un final de săptămână pentru cei din zodia Rac.

Horoscop 14 martie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 14 martie. Ultima zi din săptămână îi prinde pe berbeci cu un entuziasm special.

Berbec


Nu-ți scapă niciun detaliu în ultima zi din săptămână. De la curățenie și până la organizarea unei petreceri sau a unei ieșiri în oraș ești as în toate. Finalul de săptămână te prinde într-un tonus neașteptat de bun.

Taur


Taurii pregătesc o veste proastă și trebuie să îți alegi cu atenție cuvintele. Uneori, modul în care comunică are un mai mare impact decât informația propriu-zisă.

Horoscop 14 martie 2021 Gemeni

Gemenii vor mai mult decât o relație de prietenie cu cineva și asta ar putea dăuna viitorului. Nu îți convine situația în care ești, dar nu ai ce să faci și trebuie să accepți, altfel riști să pierzi totul.


Rac

Racii ar putea avea parte de o întâlnire emoționantă, poate cu o persoană din trecut sau un fost partener de viață.


Leu

O relație zguduită recent din cauze financiare nu e ceva ce ar trebui să tratezi cu ușurință. Doar pentru că banii ar putea fi un subiect dureros pentru tine nu înseamnă că nu ar trebui să fie un subiect de conversație.


Fecioară

Începi ziua destul de lent și ai nevoie de o cafea de la prima oră. O cantitate surprinzătoare de energie, combinată cu câteva ore neașteptate de timp liber, vă va inspira să faceți ordine.

Horoscop 14 martie 2021 Balanță

Astăzi alegi să te delectezi cu o serie de cumpărături. Ai grijă câți bani cheltui, deoarece ziua de salar este încă departe.

Scorpion

Încerci să îți ajuți un prieten aflat la greu, deși știi că tu nu ai fost ajutat când ai avut nevoie.

Horoscop 14 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii caută nod în papură la orice și sunt foarte suspicioși. Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie.

Capricorn

Capricornii se simt ignorați și dați la o parte. Nu pune la suflet și nu te încărca cu aceste gânduri negative.

Vărsător

Vărsătorii primesc o veste proastă care le strică toată ziua. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţă renunţării.

Horoscop 14 martie 2021 Pești

Peștii nu se pot detașa, o emoţie din trecut încă îi influențează. Te năpădesc nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter