Actualitate

Adrian Pop, în stare gravă la spital după ce a fost bătut la o petrecere privată. Chef Florin Dumitrescu, revoltat de cele întâmplate

Adrian Pop, unul dintre cei mai cunoscuți din chefi bucătari din Cluj, a ajuns la Spitalul de Neuorchirurgie după ce a fost bătut la o petrecere din Apahida.

 

 


Conform martorilor prezenți la eveniment, Adrian Pop a fost bătut de unul dintre participanți. Incidentul a avut loc în localitatea Apahida, unde Adrian participa la o petrecere. Acesta a fost găsit în comă de echipajul de terapie intensiva de la SMURD și are șanse mici de supraviețuire.

 


„Cercetările sunt desfășurate în continuare în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală” a transmis IPJ Cluj.

Chef Florin Dumitrescu, revoltat după bătaia încasată de Adrian Pop

Juratul de la Chefi la Cuțite a demarat o strângere de fonduri pentru familia lui Adrian Pop și a promis că se va ocupa de caz pentru ca vinovații să fie trași la răspundere.


„Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor.”, este mesajul postat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Cine vrea să ajute familia lui Adrian Pop o poate face în următorul cont:


Banca Transilvania
IBAN: RO92 BTRL RONC RT02 4816 2801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Titular cont: Pop Dorina (Soția domnului Adrian Pop)

Ultimele Stiri
abonare newsletter