Actualitate

Un copil din Cluj are nevoie de ajutor! Fabi suferă de o formă rară de cancer, care necesită un tratament de specialitate

Fabi are doar un an și jumătate și suferă de o formă rară de cancer. Copilul are nevoie de un tratament de 500.000 de euro pentru ca viața lui să revină la normalitate.

 

 


Un copil de un an și jumătate din Cluj-Napoca se luptă cu o formă gravă de cancer și are nevoie de ajutorul oamenilor. Numele lui este Fabi și a fost diagnositicat cu Neuroblastom gradul 4, cea mai agresivă formă a bolii.

 


În acest moment, copil este internat la Pediatrie 2, secția de oncologie din Cluj-Napoca, alături de mama sa care este însărcinată. Fabi are nevoie de un tratament care ajunge la suma de 500.000 de euro, iar puterile părinților sunt depășite de această sumă.

„În urma unei ecografii abdominale a fost descoperită o formațiune tumorală mare, care cuprinde aorta și vasele de sânge si imediat medicii au decis transferul lui la Pediatrie 2, secția de oncologie din Cluj-Napoca, unde se află în acest moment alături de mama lui, însărcinată în ultimul trimestru. Au urmat zile grele, în care a făcut transfuzii de sânge, puncții medulare, RMN, biopsie, analize de sânge, în final fiind confirmat cu un diagnostic crunt: Neuroblastom gradul 4, cea mai agresivă formă a bolii, cu metastaze osoase, la coloană si cutia craniană. În tot acest timp starea lui s-a deteriorat rapid. Nu mai merge, doarme mult, nu mănâncă aproape deloc, este trist și lipsit de vlaga si, din păcate, trece prin dureri cumplite”, a scris o clujeancă pe grupul de Facebook „Uniți pentru Fabi”.


Viața lui Fabi depinde de 500.000 de euro

Doctorii i-au sfătuit pe părinți să înceapă un tratament în stărinătate, mai exact în spitalul Gustave Roussy din Paris. Viața copilului depinde de 500.000 de euro, apoi urmând costuri de recuperare, controalele periodice și alte instrumente menite să îl vindece complet, iar cancerul să nu recidiveze.

„La 1 an si jumătate, soarta a decis ca Fabi al nostru să ducă o luptă grea.


Am început să ne documentăm mai mult, iar medicul ne-a indicat să mergem la tratament în străinătate. Nu există multe spitale specializate în acest tip de cancer, însă, din fericire, există o șansă la spitalul Gustave Roussy din Paris. Copilul nostru poate fi salvat! Este șansa lui Fabi de a trăi! Va fi greu pentru el, vor urma luni, poate chiar ani de recuperare dură, cure de chimioterapie extrem de puternice, radioterapie, imunoterapie, transplant de celule stem și alte proceduri asemănătoare... însă Fabi este puternic!”, a mai scris clujenca în postare.

Donatiile se pot face prin urmatoarele metode:

1. RO71BTRL01301201903651XX (RON)


RO20BTRL01304201903651XX (EUR)

Deschise la Banca Transilvania pe numele Barlea Stefan

Cod swift/BIC: BTRLRO22

2. BT Pay: 0723066125

3. Revolut:

0723066125 Stefan Barlea

0720878097 Andreea Barlea

CITEȘTE ȘI:

Strigăt de ajutor! Un băiețel de câteva luni din Cluj suferă de o boală rară, care îi distruge nervii și mușchii.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter