Actualitate

Un bărbat a căzut de pe acoperișul unui hotel din Cluj. A murit în urma incidentului

Un bărbat care lucra la acoperișul unui hotel din județul Cluj a căzut. Acesta a murit în urma incidentului.


 

Joi, 4 martie, polițiștii au fost sesizați că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a căzut de pe un hotel, în comuna Luna.


 

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană care executa lucrări de întreținere la acoperișul unui hotel din comuna Luna, ar fi căzut de la înălțime. La fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu două echipaje medicale, iar după aplicarea manevrelor de resuscitare, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.


Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 53 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter