Actualitate

Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO

Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision. Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, dar se bucură că juriul a ales această piesă, pentru că are energia necesară.

 

 


Clujeanca și iubita artistă Roxen va reprezenta România la Eurovision cu piesa „Amnesia”. Juriul concursului a decis ca la ediția cu numărul 65 a Eurovision Song Contest, care va fi în Olanda, Roxen să interpreteze piesa „Amnesia”.

 



Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ștefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu și Gabriel Scîrlet formează juriul Eurovision România 2021 care a ales, anul acesta, piesa României la Eurovision.

Roxen - „Piesa Amnesia este una extrem de personală”

Piesa „Amnesia” este o melodie despre oameni, iubire și voință.Piesa este una ritmată și dă energie și putere oamenilor ce o ascultă.


„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea.
Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a spus Roxen.
Artiștii vor călători în Olanda pentru a interpreta piesele și pentru a se duela pentru trofeul din acest an la Eurosizion.

„Nu este o călătorie de vacanţă, este chiar o muncă ce trebuie făcută”, a declarat Martin Osterdahl, directorul Eurovision 2021, pentru BBC.  Directorul Eurovision 2021 a subliniat că cele mai recente planuri au fost făcute după discuţii între organizatorii Eurovision şi ai altor evenimente live internaţionale. „Am fost în legătură strânsă cu organizatorii unor evenimente precum Formula 1, turnee de tenis, asociaţii de golf şi am avut de învăţat din cele mai bune experienţe. Ne-am comparat planurile cu cele ale ION (Internaţional Olympic Committee)”, a mai spus Martin Osterdahl.


CITEȘTE ȘI:

Clujeanca Roxen, bătută cu mătura și pumnii de fostul iubit:„Am fost abuzată și santajată”

 

abonare newsletter